Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zonguldaklı Genç Yönetmen Kağan İslamoğlu’na TRT’den Birincilik Ödülü

KGD Üyesi Kağan İslamoğlu TRT Yarışması’nda Zonguldak’ın Gururu Oldu

KGD Üyesi Kağan İslamoğlu TRT Yarışması'nda Zonguldak'ın Gururu Oldu

Zonguldaklı Genç Yönetmen Kağan İslamoğlu ‘Kara Sevda’ Belgeseliyle TRT’den Birincilikle Döndü

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) üyesi ve genç yönetmen Kağan İslamoğlu, “Kara Sevda: Bir Zamanlar İşçi Milli Takımı” adlı belgeseliyle TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda belgesel kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Zonguldak’ta küçük yaşlarda adım attığı gazetecilik mesleğini üniversite eğitimiyle taçlandıran Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Kağan İslamoğlu, yönetmenliğini yaptığı belgesel çalışmasıyla ulusal düzeyde büyük bir başarıya imza attı. Bu dereceyle hem eğitim kurumuna hem de memleketi Zonguldak’a büyük bir gurur yaşatan İslamoğlu, bölgedeki genç iletişimcilere de önemli bir ilham kaynağı oldu.

Karaelmas Gazeteciler Derneği üyeleri ve basın camiası tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan bu anlamlı başarı, Zonguldaklı gençlerin ulusal projelerde ne denli başarılı işler ortaya koyabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.