Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2026 Duatlonu Büyük İlgi Gördü

Çaycuma’da Spor Rüzgarı

Çaycuma'da Spor Rüzgarı

Çaycuma ilçesi, sporun kalbinin attığı 2026 Çaycuma Duatlonu’na ev sahipliği yaptı. Katılımcıların kıyasıya mücadelesine sahne olan organizasyon, protokol üyelerinin ziyaretiyle renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirildi.

Etkinlik alanını ziyaret ederek sporcuların heyecanına ortak olan isimler arasında; Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici yer aldı. Sporcularla yakından ilgilenen heyet, gençlerin spora teşvik edilmesi ve bu tür organizasyonların bölge tanıtımına katkısı üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Tören sonunda, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya tarafından spora ve organizasyona desteklerinden dolayı protokol üyelerine günün anısına plaket takdim edildi. Yarışlar, hem sporcular hem de vatandaşlar için büyük bir coşkuyla tamamlandı.