Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saydam Kasap Açıldı

Kayıkçılar Mahallesi’nde Ticari Hareketlilik

Kayıkçılar Mahallesi’nde Ticari Hareketlilik

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Kayıkçılar Mahallesi, yeni bir işletmenin hizmete girmesiyle ticari ivmesini artırıyor. İşletmeciliğini Orçun Saydam’ın yaptığı “Saydam Kasap”, düzenlenen resmi tören ve yoğun bir katılımla kapılarını mahalle sakinlerine açtı.

Açılış programına; Çaycuma Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Çoban, Önceki Dönem Karabük Belediye Başkanı Dursun Altıparmak, AK Parti Çaycuma İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Erdoğan Güney, Hamit İncircioğlu, Bekir Özer, Kayıkçılar Mahallesi Muhtarı Mehmet Durguncu, İşletme Sahibi Orçun Saydam ve Saydam ailesi ile çok sayıda davetli katıldı.

Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği açılışta, okunan duaların ardından kurdele kesilerek işletme resmen faaliyete geçti. Davetlilerle yakından ilgilenen işletme sahibi Orçun Saydam, katılımcılara teşekkürlerini sunarken mahalle ekonomisine katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.