Saltukova’da Siyaset Üstü İş Birliği: Ortak Ziyaret ve Talepler
AK Parti Saltukova Belde Başkanı Saygın Öztin ve CHP’li Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) makamında ziyaret etti.
Saltukova’nın İhtiyaçları Ortak Akılla Ankara’ya Taşındı
Ziyarette, Belediye Başkanı Alim Genç, Saltukova’nın öncelikli ihtiyaçlarını içeren bir dosyayı Milletvekili Çolakoğlu’na sundu. Özellikle belediye binasının yetersizliği ve araç eksikliği konularında destek talep eden Genç, Çolakoğlu’nun “siyaset yapmadan, ayrım yapmadan yardımcı olacakları” yönündeki sözlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“Siyaset, Millete Hizmet Demektir” Vurgusu
AK Parti Saltukova Belde Başkanı Saygın Öztin de ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, “Siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir” ifadelerini kullandı. Öztin, siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak Saltukova’nın ihtiyaçları doğrultusunda yeni hizmet binası ve araç parkuru taleplerini Milletvekili Çolakoğlu’na ilettiklerini ve dosyalarının takipçisi olacaklarını vurguladı.
Çolakoğlu’ndan Saltukova’ya Hizmet Sözü
AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Saltukova heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Partilerinin kuruluşundan bu yana hiçbir ayrım yapmadan hizmet ürettiğini belirten Çolakoğlu, Saltukova’ya da dün olduğu gibi siyaset ayrımı yapmadan hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

