AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ali Başören, Çaycuma’da devam eden yol çalışmalarını inceledi. Özellikle yıllardır kazalara neden olan ve “Korku Virajı” olarak bilinen virajın genişletilerek korkuluklarla daha güvenli hale getirilmesi, güzergahı kullanan vatandaşları memnun etti.
Tehlikeli Viraj Genişletildi
Çaycuma’yı Güzeloğlu ve Serdaroğlu köylerine bağlayan grup yolunda bulunan tehlikeli viraj, kamulaştırma (istimlak) işlemlerinin ardından genişletildi ve korkuluklar yapıldı. Başören, yapılan bu çalışmaları yerinde inceleyerek projenin takipçisi oldu.
Başören’den Teşekkür
Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eden Başören, İl Özel İdaresi ekiplerine ve ekipman desteği sağlayan Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya’ya özel olarak teşekkürlerini iletti. Başören ayrıca, projenin hayata geçmesinde destek olan Bölge Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na da şükranlarını sundu.