Çaycuma.org Haber Tarihi-Saat: 27.05.2015 12:32:30

Kaybolan Kadının Cesedi Bulundu! - 0

Filyos ırmağında ceset bulundu...


Bu Haberi Facebook'ta Paylaş




Kaybolan Kadının Cesedi Bulundu!

Çaycuma’da yaklaşık 7 gün önce Filyos Irmağında kaybolan yaşlı kadının cesedi yapılan aramalar sonucunda olay yerine 2, 5 kilometre uzaklıkta Şahnalar mevkiinde bulundu.

Geçtiğimiz 21 Mayıs günü kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan ve vatandaşların ırmak üzerinde hareketli bir cisim gördükten sonra AFAD, Çaycuma Belediyesi İtfaiye ekipleri, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı su altı arama dalgıçlarla arama yapıldıktan sonra, 63 yaşındaki Hamide Bayar’ın cansız bedeni bugün öğle saatlerinde bulundu.

Irmak kenarında vatandaşların su üzerinde cansız halde duran cismi jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine gelen AFAD ekipleri su üstünde olan cesedi kıyaya çekti. Ardından olay yerine yakınları ile olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı.

Yapılan inceleme ve teşhis sonrası kaybolan şahısın 63 yaşındaki Hamide Bayar olduğu belirlendi. Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan inceleme sonrası ceset torbasına konulan şahıs cenaze aracına konularak morga kaldırıldı.

Hamide Bayar’ın yakınları aramalara katılan AFAD, Çaycuma İtfaiyesi ve Polis Su altı arama ekiplerine teşekkür etti.










Haber: CUMA
Hit: 32339


 

 

 

 

  Bu GRUPTAKİ HABERLER
Almanya Çaycumalılar Derneği sahipsiz kaldı
Almanya Çaycumalılar Derneği sahipsiz kaldı
Hatay’da art arda iki korkutan deprem
Hatay’da art arda iki korkutan deprem
Kahraman madenciler evlerine döndü
Kahraman madenciler evlerine döndü
''İkram ya da ulufe değildir.”
''İkram ya da ulufe değildir.”
AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit mazbatasını aldı
AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit mazbatasını aldı
Saltukova Belediyesinden son dakika açıklaması !
Saltukova Belediyesinden son dakika açıklaması !

 



 
 

Bu Haberi Facebook'ta Paylaş

 

 

 

 

www.caycuma.org

  

© Yasal Uyarı