Çaycuma.org Haber Tarihi-Saat: 22.04.2015 14:20:56

Ulupınar; “Hedefimiz belli, 2023” - 0

Ulupınar, Çaycuma İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi.


Bu Haberi Facebook'ta Paylaş




Ulupınar; “Hedefimiz belli, 2023”

Adalet Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Çaycuma İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi.

Ziyarette, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Perşembe Belde Başkanı Adem İnam, Ak parti Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, İl Genel Meclis Üyesi Av. Elif Okur, ve çok sayıda partili Ulupınar’ı ilçe teşkilatında karşıladı.


İlçe teşkilatının bugün yine yola çıkacağını, koşularının 50 metrelik, 100 metrelik koşu değil maraton koşusu olacağını söyleyen ilçe Başkanı Çolakoğlu, “Bu koşunun sonucunda sandıklardan başarılı bir şekilde çıkarak, Güçlü Türkiye hedefleri doğrultusunda elimizden geleni yaparak sizlerin desteğiyle bu hedeflere ulaşacağız. Ak Parti’nin başarıları anlatmakla bitmez. Bu başarılar eğitim anlamında, yol anlamında, Türkiye’miz çağ atladı. Türkiye’miz yurt dışında itibar gören ülkelerden bir tanesi oldu. Hedefimiz belli 2023. Dünyanın 10 en büyük ekonomistlerinden biri hedefi olarak ilerliyoruz. 7 Haziran bu ilerleme için bir dönüm noktası olacak. Sadece Zonguldak, Çaycuma, Türkiye değil, Dünya Ak Parti’nin iktidarını bekliyor. İnşallah bu hedef doğrultusunda teşkilatımızla birlikte ilerleyeceğiz. Ve başarılı bir şekilde sonuca ulaşacağımıza inanıyorum. Halkımız bu güne kadar partimizi hep birinci parti yaptı. Boynumuz bükülmedi, alnımız her zaman ak oldu. Halkımız bize güveniyor, biz halkımıza hiçbir zaman yalan söylemedik” dedi.

ULUPINAR; “AK PARTİ 60-70 YIL BU ÜLKEDE İKTİDAR OLACAK”

Ulupınar, seçim çalışmalarına 10 gün önce başladığını seçim koordinasyon merkezinin Zonguldak’ta program hazırladıklarını kaydederek, önümüzdeki günlerde toplu olarak ilçelerde program yapmayı düşündüklerini seçime kadar hiç durmadan çalışacaklarını ifade etti. Ulupınar, “Zonguldak’ta 600bin vatandaşımız yaşmakta, yaklaşık 400 köyümüz var. Buraları dolaştıktan sonra şehir merkezine ineceğiz. Herkese ulaşmaya çalışacağız. 4 yıldır sizlerin desteğiyle rabbimiz izniyle mecliste Zonguldak’ımızı temsil etmeye çalıştım. Zonguldak’ı her platformda temsil etmeye çalıştık. Kömürümüzü, madencimizi, maden kazalarını, büyük maden yürüyüşünü Zonguldak’la ilgili her konuyu genel kuruldaki toplantılarda dile getirdik. Alnımızın akıyla şerefli bir şekilde Zonguldak’ımızı temsil ettiğimize inanıyoruz. Hiçbir vatandaşımızın yüzünü öne eğdirmedik. Vatandaşlarımızla her zaman diyalog halinde olduk. Genel kurul bu dönem hiç çalışmadığı kadar çok yoğun çalıştı. Yaklaşık 3 bin 800 saat mesai yaptı. 430 yasa hayata geçirildi. Meclis bu tarihe kadar hiç bu kadar çalışmamış. Bundan 76 milyon vatandaşımız istifade etmekte. Bu yasalar onlar için yüzlerce binlerce maddeyi kapsamakta. Vatandaşlarımız bizleri ziyaretlere geldiler, bizlerde her fırsatta bölgemizde olduk. Vatandaşımızın iyi gününde de sıkıntılı günlerinde de yanlarında olduk. Mümkün oldukça layık olmaya çalıştık. Yamadığımız ve tamamlayamadığımız işlerimiz oldu, bu dönemde bu eksiklikleri tamamlamak için bu döneme layık olduk. Yaklaşık 30 aday adayı arkadaşımız içerisinde genel merkezimiz 5 arkadaşımızı aday olarak gösteri. Bu aday arkadaşlarımızın diğerlerinden üstün olduğu anlamına gelmez. Çeşitli kriterler göz önünde bulundurularak, bir liste yapıldı ve genel merkezimizin hazırladığı bu listeye saygı duyuldu. Güzel olan şu aday adayı olan arkadaşlarımız bizlere her platformda destek olacaklarını ifade ettiler ve gittiğimiz yerlerde aday adayı arkadaşlarımız bizler ile beraberler. Her zaman söylüyorum Çaycuma bölgemizin parlayan bir yıldızıdır. Çaycuma bir markadır. Sınıf atlamaya aday bir ilçedir. Kamu yatırımlarında eksiği olmayın ilçelerden bir tanesidir. Demir yoluyla, havaalanıyla ve Filyos projesiyle gözde bir yerdir. Arazisi, coğrafyasıyla ve insanlarıyla. İnşallah bu dönemde de buradaki yıldızı parlamaya devam edecektir. Teşkilatımızla beraber burada ok deneyimli ve tecrübeli arkadaşlarımız var. İnşallah beraber çalışarak ak partiyi Çaycuma’da birinci parti çıkaracağız. 19 Mayısta eğer tarihte bir değişiklik olmazsa başbakanımız Zonguldak'ta mitinge katılacak. Sizlerden şunu istiyorum, bizlere inanın güvenin beraber inşallah başaracağız. Birlikten güç doğar. Sakın yılgınlığa kapılık karamsar olmayalım. Ak parti 60-70 yıl bu ülkede iktidar olacak. Herkes bir gün bu partide görev yapma onuruna sahip olacaktır. Şansımız bahtımız açık olsun “ diye konuştu.

Ulupınar ve beraberindekiler daha sonra ilçe ziyaretlerini yapmak üzere partiden ayrıldı.




Haber: CUMA
Hit: 22371


 

 

 

 

  Bu GRUPTAKİ HABERLER
Çaycuma Kent Ormanı Vatandaşların Gözdesi Oldu
Çaycuma Kent Ormanı Vatandaşların Gözdesi Oldu
Çaycuma'ya Hayran Kaldılar, Seneye 40 Kişi Geliyorlar
Çaycuma'ya Hayran Kaldılar, Seneye 40 Kişi Geliyorlar
Çaycuma Oryantiring Şampiyonasına Hazırlanıyor
Çaycuma Oryantiring Şampiyonasına Hazırlanıyor
Çaycuma'da Miniklere Trafik Eğitimi
Çaycuma'da Miniklere Trafik Eğitimi
Batı Karadeniz Yatırımları Ankara'da Ele Alındı
Batı Karadeniz Yatırımları Ankara'da Ele Alındı
Çaycuma'da Çocuklar Pedallarıyla Şenlendi
Çaycuma'da Çocuklar Pedallarıyla Şenlendi

 



 
 

Bu Haberi Facebook'ta Paylaş

 

 

 

 

www.caycuma.org

  

© Yasal Uyarı