İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına karşı protestolar Çaycuma’da da protesto eylemi düzenlendi.
Çaycuma'da İmamoğlu'na Destek Mitingi
İBB Başkanı İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına karşı protestolar Çaycuma’da da devam etti.
Çaycuma’da CHP Çaycuma İlçe Başkanlığı'nın çağrısıyla, gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek etkinliği gerçekleşti.
Çaycuma Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen etkinlikte İlçe Başkanı Fahri Diler, CHP önceki dönem Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı konuşma yaparak İmamoğlu’na destek verdi. Etkinliğe Filyos Belediye Başkanı Erol Acar ile Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç de katıldı.
Başkan Kantarcı konuşmasında, “Partili, partisiz sizlerden dileğim her zamankinden daha çok dayanışmak, birleşmek ve demokratik haklarımızı kullanarak anayasal düzeni hiçbir şeyden korkmadan savunmak olacaktır. Bu kötü gidişatı ve hukuksuz uygulamaları en güçlü şekilde kınıyor, protesto ediyor, gözaltına alınanların derhal serbest bırakılması tabibiyle halkımızı demokrasiye sahip çımaya davet ediyorum” dedi.
Eylemin ardından katılımcılar Atatürk Anıtına kadar hükümeti istifaya çağıran sloganlarla yürüyüş yaptı.
Haber: CUMA
Hit: 1416
Bu GRUPTAKİ HABERLER
AK Parti'den Çaycuma Belediyesi'ne Övgü
İmamoğlu İçin Atılan İmzalarda Rekor
CHP'li Başkanlar Saltukova'da Bir Araya Geldi
Saadet Partisi Çaycuma'da Yeni Yönetim Belirlendi
Perşembe Belediye Başkanı Okumuş'tan İddialara Yanıt