Süper Amatör Lig Play-Off maçlarında Çaycumaspor kendi sahasında Kozlu Belediyespor’u konuk etti.
Hakem maçı bitirdi, ortalık birbirine girdi!
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Play-Off maçlarında Çaycumaspor kendi sahasında Kozlu Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşma 1-1’lik skorla biterken, hakemin 90 dakikalık müsabakayı bitirmesinin ardından olaylar çıktı.
Süper Amatör Lig Play-Off karşılaşmasında hiç yenilgi almayan Kozlu Belediyespor, Çaycuma stadında ikinci devre müsabakasında Çaycumaspor ile karşı karşı karşıya geldi. İlk yarı 0-0’lik skorla tamamlanırken, ikinci yarının 47. Dakikasında Kozlu Belediyespor’dan 11 numaralı Fatih Deniz’in attığı gol ile durumu 1-0 yaptı. Bu dakikaların ardından bu sefer atak şansı Çaycumaspor oldu. 61. dakikada Kozlu Belediyespor ceza sahasında yaşanan bir pozisyonda karşılaşmanın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Çaycumaspor’dan 20 forma numaralı oyuncu Burak Salih Kıral penaltı atışını gole çevirerek, skoru 1-1 olarak devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk 90 dakikası 1-1 devam ederken maçın orta hakemi 6 dakikalık duraklama zamanını gösterdi. Bu anlarda herhangi bir durum yaşanmadı ve maç 1-1 berabere tamamlandı.
BU SEFER FUTBOLCULARLA, POLİSLER TARTIŞTI
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular soyunma odasına gittiği sırada Kozlu Belediyespor’un kalecisi Burak Sezer, Çaycumaspor takımından Fatih Özkan'a sözlü olarak küfür etmesinin ardından saha birden karıştı. Çevik kuvvetin araya girmesi jop ve biber gazı kullanmasıyla birlikte olaylar daha da büyüdü. Olayların çıkmasıyla birlikte maçın hakemleri saha içinde polis ekiplerinin korumasıyla birlikte bir süre bekletildi. Çaycumaspor futbolcuları bir süre saha içinde beklemesinin ardından soyunma odasına gittiği esnada yine olaylar devam etti. Bu sefer soyunma odasının önünde beklemekte olan çevik kuvvet ekibiyle futbolcular arasında sözlü tartışma yaşandı. O esnada sıkılan biber gazından bir bekçi etkilenerek 112 ambulansa haber verildi. Soyunma odasının camlarının kırılmasıyla çevik kuvvet ekibi olası bir olayın büyüme ihtimaline karşı soyunma odasının önünde bekletildi. Çaycumaspor ve rakip Kozlu Belediyespor takımlarının sahayı terk etmesiyle birlikte olaylar sona erdi.