Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yerel Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den Cumhuriyet Programı

CHP’den 102. Yıl İçin Çelenk Töreni

CHP'den 102. Yıl İçin Çelenk Töreni

Çaycuma CHP İlçe Başkanlığı Cumhuriyet’in 102. Yılı İçin Çelenk Töreni Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaycuma İlçe Örgütü, Cumhuriyet’in kuruluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde alternatif bir çelenk sunma töreni düzenledi.

Partililerin yoğun katılım gösterdiği törene; CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Önceki Dönem CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Saltukova Beşlediye Başkanı Alim Genç, Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, CHP İl Genel Meclisi üyeleri, yönetim kurulu, Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve üyeleri katıldı.

Saygı Duruşu ve Mesajlar

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşları minnetle anıldı. Törene katılanlar, Cumhuriyete olan güçlü bağlılıklarını bir kez daha vurguladı.

Törende ilk olarak söz alan CHP Çaycuma Gençlik Kolu Başkanı Yasin Topcu, Cumhuriyet’in taşıdığı öneme dikkat çekti. Ardından kürsüye çıkan CHP İlçe Başkanı Fahri Diler de, Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutlayarak coşku ve gururu paylaştıklarını belirtti.