Çaycumalılar Derneği’nden Çolakoğlu’na Ziyaret: Bölgenin Sorunları Masaya Yatırıldı

Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ve dernek yöneticileri, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nu ziyaret ederek Zonguldak ve bölgenin gündemindeki önemli konular hakkında istişarelerde bulundu.   Gerçekleştirilen ziyarette Zonguldak’ta devam eden yatırımlar, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ve bölgenin çözüm bekleyen sorunları ele alındı.   Görüşmenin önemli başlıklarından birini Zonguldak Şehir Hastanesi oluşturdu. Şehir […]

Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ve dernek yöneticileri, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nu ziyaret ederek Zonguldak ve bölgenin gündemindeki önemli konular hakkında istişarelerde bulundu.

 

Gerçekleştirilen ziyarette Zonguldak’ta devam eden yatırımlar, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ve bölgenin çözüm bekleyen sorunları ele alındı.

 

Görüşmenin önemli başlıklarından birini Zonguldak Şehir Hastanesi oluşturdu. Şehir Hastanesi projesinin sağlık hizmetlerinin yanı sıra kentin sağlık altyapısının güçlendirilmesi açısından da büyük önem taşıdığını belirten Çiloğlu, projenin bugüne kadar takipçisi olan Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na teşekkür etti.

 

Ziyarette ayrıca Çaycuma–Perşembe–Nebioğlu–Kozcağız–Bartın güzergâhında son dönemde meydana gelen trafik kazaları da gündeme getirildi. Bölgedeki can güvenliğinin artırılması, kazaların önlenmesi ve yol güvenliğinin sağlanması amacıyla güzergâhta gerekli incelemelerin yapılması ve kalıcı tedbirlerin hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekildi.

 

Çiloğlu ve beraberindeki dernek yöneticileri, güzergâhın yalnızca Çaycuma ve çevresi için değil, Zonguldak ile Bartın arasındaki ulaşım açısından da önemli bir bağlantı olduğuna vurgu yaptı.

 

Görüşmede ayrıca her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Zonguldak Buluşması” etkinliği de değerlendirildi. Zonguldak’ta yaşayan hemşehrileri; bürokrat, akademisyen, iş insanı ve farklı meslek gruplarından isimlerle bir araya getiren organizasyonun, kentin sorunlarının konuşulduğu ve geleceğine yönelik fikirlerin paylaşıldığı önemli bir istişare platformu olduğu ifade edildi.

 

Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, ziyarette gerçekleştirilen verimli istişare dolayısıyla Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na teşekkür ederek, sivil toplum kuruluşu olarak Zonguldak ve bölgenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların yanında olmaya devam edecekleri


Mobil sürümden çık