Çaycuma’da Zekâ ve Teknoloji Buluşması

Zekâ ve Robotik Heyecanı!

Çaycuma’da Zekâ ve Teknoloji Buluşması

Çaycuma’da Akıl ve Zekâ Oyunları İçin Hazırlıklar Başladı

Çaycuma’da bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Akıl ve Zekâ Oyunları, Geleneksel Çocuk Oyunları ve Çaycuma Robot Yarışması için hazırlıklar sürüyor. Organizasyon kapsamında geniş katılımlı komisyon toplantısı gerçekleştirildi.

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirilen komisyon toplantısında, üç farklı organizasyonun hazırlık süreci kapsamlı şekilde ele alındı.

Toplantıda etkinlik takvimi, yarışma kategorileri ve kurumlar arası koordinasyon konuları görüşülerek organizasyon sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Çocukların ve Gençlerin Gelişimine Katkı Sağlayacak

Çocukların ve gençlerin analitik düşünme, problem çözme, üretkenlik ve takım çalışması becerilerini geliştirmeyi amaçlayan etkinliklerin, Çaycuma’da eğitim ve sosyal gelişime katkı sağlaması hedefleniyor.

Akıl ve zekâ oyunlarından geleneksel çocuk oyunlarına, robotik yarışmalardan teknoloji odaklı çalışmalara uzanan organizasyonların, çocukların yeteneklerini keşfetmelerine ve kendilerini geliştirmelerine fırsat sunması bekleniyor.

Üçüncü kez düzenlenecek etkinlikler için hazırlıklar, ilgili kurumların iş birliği ve koordinasyonuyla sürdürülecek.

Mobil sürümden çık