Çaycuma Spor Olsun Kulübü, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Ligi‘ndeki ilk maçında Başkent Ata Spor Kulübü‘nü net bir skorla mağlup ederek sezona galibiyetle “merhaba” dedi.
Çaycuma Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmayı tribünden izleyenler arasında Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Erkan Arslan da vardı.
İlçenin temsilcisi Çaycuma Spor Olsun Kulübü, güçlü rakibini set vermeden 3-0‘lık skorla geçerek taraftarlarını sevindirdi ve lige iddialı bir başlangıç yaptı.
Maç sonunda Kaymakam Kaya, sporcuları ve teknik ekibi tek tek tebrik ederek gösterdikleri performanstan dolayı kutladı ve başarılarının tüm sezona yayılmasını diledi. Bu galibiyet, Çaycuma Spor Olsun Kulübü için ligdeki hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir moral oldu.
