Batı Karadeniz Birliği’nden Ombudsman Akarca’ya Ziyaret

ANKABİR Heyetinden Kamu Denetçiliği Kurumu'na "Devlet-Millet Kaynaşması" Ziyareti

Batı Karadeniz Birliği’nden Kamu Denetçiliği Kurumu’na Ziyaret: “Devlet-Millet Kaynaşması Ortak Hedefimiz”

Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği (ANKABİR) heyeti, Kamu Denetçiliği Kurumu (Ombudsman) Başkanı Mehmet Akarca‘ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette, devlet-millet kaynaşmasının önemine vurgu yapıldı.

ANKABİR Genel Başkanı Tuncay Gençer, Başkan Vekili Hasan Kaya, Genel Sekreter Dr. Yaşar Okur ve çok sayıda yönetim kurulu üyesinin katıldığı ziyarette, karşılıklı hediyeleşme de gerçekleşti. Tuncay Gençer, yöresel hediyeler sunarken; Hasan Kaya basım aşamasında olan şiir kitabını, Dr. Yaşar Okur ise yüksek lisans tezini hediye etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, devlet-millet kaynaşmasının artırılmasına yönelik ortak hedef ve dava bilinci üzerinde duruldu. ANKABİR heyeti, yönetim anlayışını “yönetişime”, denetim anlayışını ise “denetişime” dönüştürerek insanı merkeze alan bir yaklaşımın önemini vurguladı. Bu bağlamda, devlet-millet bütünleşmesini en üst düzeye çıkarmanın bir seçenek değil, zorunluluk olduğu belirtildi.

ANKABİR heyeti, nazik kabullerinden dolayı Ombudsman Mehmet Akarca’ya teşekkürlerini iletti.

Mobil sürümden çık