Bakacakkadı’da Çarşamba Pazarı İçin Ücretsiz Otobüs Seferleri Başladı!
Bakacakkadı Belediyesi, vatandaşların Çarşamba günleri kurulan semt pazarına ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz otobüs seferleri düzenlemeye başladı.
Belediye Başkanı Oktay Albuz tarafından yapılan duyuruya göre, halkın pazara gidiş ve dönüşlerinde mağduriyet yaşamaması için özel olarak planlanan seferler sadece Çarşamba günlerini kapsayacak.
Sefer Güzergahı ve Saatleri:
Otobüsler, Belediye önünden kalkarak saat 11:00, 12:30 ve 15:00’te hareket edecek. Güzergah sırasıyla Cumayanı, Çapcıoğlu, Alibeyoğlu, Kadıoğlu, 1. Etap Toki ve 2. Etap Toki duraklarından geçerek, Belediye önündeki pazar yeri girişinde son bulacak.
Belediye Başkanı Oktay Albuz, “Halkımızın pazara geliş ve dönüşlerinde yardımcı olmak amacıyla ücretsiz olarak hizmete sunduğumuz bu uygulamadan yararlanmalarını dilerim. Her daim halkımızın hizmetindeyim” dedi.
Bu uygulama ile Bakacakkadı sakinlerinin semt pazarına daha rahat ve konforlu bir şekilde ulaşmaları hedefleniyor.
