Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği (ANKABİR), Ramazan ayının manevi ruhuna uygun olarak düzenlenen “ANKABİR Ahde Vefa İftarı” programında bölgenin ve ülkenin önemli isimlerini bir araya getirdi. Birlik ve beraberlik mesajlarının ön plana çıktığı gecede, Türk sporuna ve bölge kalkınmasına emek veren isimlere teşekkür plaketleri takdim edildi.
Kurumsal ve proje odaklı duruşuyla Türkiye’de bir rol model olmayı hedefleyen Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği, “Gelenekten Geleceğe” köprüsü kurma vizyonu doğrultusunda anlamlı bir iftar yemeği düzenledi. İftar sofrasında dualar edilirken, toplumsal dayanışmanın ve milli medeniyet kodlarına sahip çıkmanın önemi vurgulandı.
Programa; ANKABİR Genel Başkanı Tuncay Gençer, Başkanvekili Hasan Kaya, Genel Sekreter Dr. Yaşar Okur, Kurucu Onursal Üye Murat Başesgioğlu, Yargıtay Üyesi ve eski Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül, Ankara İstinaf Hakimi Celal Orak, Ankara İstinaf Hakimi Mümin Güçlü, TRT Haber Müdürü Erden Karaoğlu, ASKİ Spor Genel Koordinatörü Abdullah Çakmar, eski DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ankara Grup Başkan Yardımcısı Denizhan Burak Özhan katılım sağladı.
Geleceğe Dair Ümitler Tazelendi
İftar programı kapsamında yapılan değerlendirmelerde, Türk milletinin dijital çağın gereklerine uyum sağlayarak tarih sahnesindeki üstün başarı seviyelerine tekrar ulaşacağına olan inanç tazelendi. ANKABİR yönetimi, her türlü zorluğa rağmen fedakarlık ve gayretle yollarına devam edeceklerini ifade ederek, bu yolda kendilerine değer katan tüm dostlarına şükranlarını sundu.





