Alman heyeti TSO hizmet binası inşaatını da gezdi
Almanya’nın Güney Vestfalya bölgesinin birinci, ülkenin ise üçüncü büyük ekonomisini oluşturan Siegen-Olpe Ticaret ve Sanayi Odası (IHK Siegen) Genel Müdürü Thilo Pahl, Siegen Meslek Edindirme ve Geliştirme Merkezi Müdürü Heiko Schmid ve Lennestadt Uyum Meclisi Üyesi Nedim Kalembaşı ile Çaycuma’da yaptığı temaslar çerçevesinde Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının yeni yaptırdığı hizmet binası inşaatını da inceledi.
ALANI ÇAYCUMA BELEDİYESİNİN İMAR UYGULAMALARI İLE KAZANILDI
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın da refakat ettiği heyete bilgi veren Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, tümüyle öz kaynakla yapılan binanın geleceğin Çaycuma’sına da hizmet edeceğini söyledi. Bir çöplük alanıyken Çaycuma Belediyesinin yaptığı imar uygulamalarıyla kentin en prestijli alanlarından biri olarak ilçeye kazandırılan Yalı Caddesi üzerindeki 1.300 metrekare kapalı alana sahip binada, çeşitli amaçlarla kullanılacak ofislerin yanı sıra bir toplantı salonunun da yer aldığını dile getirdi.
PAHL AÇILIŞ KURDELESİNİ KESMEYE GELECEK
Yapıyla ilgili çeşitli sorular sorarak bilgi alan Genel Müdür Thilo Pahl, yapının başta meslek eğitimi olmak üzere iki TSO’nun birlikte geliştireceği projelere büyük katkı sunacağına inandığını söyledi. Pahl, Kamitoğlu’nun tahmini olarak 2027 mayıs ayında yapılacak açılış töreni davetine olumlu yanıt vererek kurdeleyi kesmeye geleceğini belirtti.

