Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaycumaspor Tesislerinde Yılbaşı Gecesi Korkutan Yangın

Kombi Alev Aldı, Futbolcular Yurda Yerleştirildi

Kombi Alev Aldı, Futbolcular Yurda Yerleştirildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Yeni Mahalle Belediye (SEKA) Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan Çaycumaspor Kulüp binasında yılbaşı gecesi korku dolu anlar yaşandı. Saat 23:30 sularında teknik bir arıza nedeniyle kombiden çıkan yangın, tesiste konaklayan sporcular arasında kısa süreli paniğe neden oldu.

Futbolcular Tahliye Edildi

Yangın sırasında binada bulunan 30 futbolcu, dumanların yükselmesiyle birlikte hızla ve sağlıklı bir şekilde binayı boşalttı. Olay yerine intikal eden Çaycuma Belediyesi İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını büyümeden kısa sürede kontrol altına aldı.

Kaymakam Kaya’dan Barınma Desteği

Olayın ardından Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, futbolcuların mağdur olmaması için hızlıca harekete geçti. Geceyi dışarıda geçirmek zorunda kalan sporcular, Kaymakamlığın koordinasyonuyla güvenli bir şekilde KYK yurduna yerleştirildi.