Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TYD Çaycuma Şubesi’nden Eğitime Güç Veren Kahvaltı

Türkiye Yardımsevenler Derneği Çaycuma Şubesi’nden Dayanışma Kahvaltısı

Türkiye Yardımsevenler Derneği Çaycuma Şubesi’nden Dayanışma Kahvaltısı

Türkiye Yardımsevenler Derneği (TYD) Çaycuma Şubesi, yoğun katılımlı bir dayanışma kahvaltısı düzenledi. Etkinlikte, derneğin eğitim alanındaki faaliyetlerine destek sağlamak amacıyla birlik ve dayanışma mesajları öne çıktı.

TYD Çaycuma Şube Başkanı Emel Yurtbay, davetlilere teşekkür ederek, “Sizlerin desteği ile öğrencilerimize burs veriyor, onlara az da olsa destek olmaya çalışıyoruz. Bugün burada yine aynı amaç doğrultusunda toplandık. Katılımınız çok kıymetli,” dedi ve her bir katılımcıya minnettarlığını iletti.

Türkiye’nin ilk sivil toplum kuruluşlarından biri olan TYD; eğitim, sağlık ve çevre konularında yardım faaliyetleri yürütmektedir. Dernek, 2024 yılı itibarıyla ülke genelindeki 130 şubesiyle çalışmalarına devam ediyor.